SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - BELALAN İLKOKULU

BELALAN İLKOKULU

BELALAN MAHALLESİ/KÖYÜ NO52 55900 VEZİRKÖPRÜ/SAMSUN
İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten bireyler yetiştirmek.
Misyon
Milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.
Sportif bir başarımız bulunmamaktadır.
08.40-14.30
Soba ile ısınmaktadır.
Lojman
1 - Lojman iki bölümden oluşmaktadır. Bir bölüm depo olarak kullanılmaktadır. Diğer bölüm kullanılmamaktadır.
Ulaşım
VEZİRKÖPRÜ DURAĞAN YOLUNUN VEZİRKÖPRÜ İSTİKAMETİNDEN 30-35 KM OTOYOL. SARAYCIK SAPAĞINDAN SOLA SAPTIKTAN SONRA 16 KM STABİLİZE YOL.
Yerleşim Yeri
BELALAN KÖYÜ Belalan Köyü, önceleri Çorakdere Köyü’ne bağlı bir mahalle iken 1992 yılında Çorakdere’den ayrılarak müstakil bir köy olmuştur. Kuzeyden Çaltu, doğudan Çorakdere, güneyden Bahçesaray ve batıdan Susuz köyleri ile çevrilidir. İlçeye uzaklığı 50 km’dir. Yolun 35 km’si asfalt, 15 km’si stabilizedir. Köyde Tepesalak, Kanlısalak, Gölçukuru, Ramazan Girişi ve Burga mahalleleri vardır.
İL MERKEZİNE UZAKLIK YAKLAŞIK 160 KM. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK YAKLAŞIK 50 KM.
Sportif Etkinlikler
OKUL BAHÇEMİZDE KENDİ İMKANLARIMIZLA DÜZEYE UYGUN OYUN VE SPOR ETKİNLİKLERİ YAPILMAKTADIR. BELİRLİ VE DÜZENLİ BİR SPOR ALANI OLMAMAKLA BİRLİKTE , OKUL BAHÇESİ TOPRAK ALANDIR.